Відома українська співачка Анастасія Кочетова, яка виступає під сценічним ім'ям MamaRika, похвалилася заможним життям і показала, що визначає статус людини в нинішніх реаліях. "Пафосний" ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

MamaRika обожнює спілкуватися з шанувальниками та регулярно радує їх новими фото чи відео, на яких показує моменти з сімейного життя, поїздок тощо.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

На цей раз MamaRika зняла ролик про своє заможне життя. На відео співачка виходить із дому під пафосний трек і через двір прямує до речі, яка у нинішніх реаліях підвищує статус людини до небес – до генератора.

"Коли ти не з такої сім'ї як інші, а з багатої. Два будинки маємо, ванну, свині є, корови…генератор!", - посміялася виконавиця.

Популярні новини зараз
Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Перфоманс співачки порадував українців.

"Навіть Маск би позаздрив", "Вирішила!", "Про курей забули", "Ми до Вас прийдемо щедрувати!", - написали шанувальники в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, MamaRika залишилася вдома без чоловіка та електрики, проте для української жінки це не стало проблемою: "І у вогонь, і у воду".

Також наш портал інформував, MamaRika нагадала про силу материнської любові і відчула біль тих, хто чекає на синів з війни: "З завмиранням серця".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських зворушила українців виглядом Палацу "Україна" до і після атаки окупантів: "Повернемо все вкрадене".