Популярна українська співачка, яка співає про "Проліски", "Лелеку", а також про те, як "Не цінуємо ті, що маємо" Анастасія Кочетова (MamaRika) якось потішила своїх відданих шанувальників новою публікацією у соціальній мережі Instagram.

Цього разу співачка побажала всім українцям щасливого Різдва. А ось на руках у співачки можна побачити її домашнього улюбленця – собачку. Також можна побачити, що на знімку Настя не зовсім одягнена.

MamaRika з родиною, фото з Instagram
MamaRika з родиною, фото з Instagram

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Кочетової у мережі Instagram.

"З Різдвом, проліски мої! Зараз дуже важливо бути з найдорожчими, і просто віддавати своє тепло тим, кому це потрібно. Любіть один одного і бережіть! Христос Народився!", - пише Анастасія Кочетова у своєму новий пост.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

На свіжому знімку не видно, крім її самої та собачки її коханого чоловіка – гумориста та шоумена Сергія Середу. Настя сидить удома на тлі красивого новорічного дерева, яке відсвічує гірляндами, а також можна побачити, що зірка сидить у шортиках та білій кофті, позуючи із зігнутою рукою, торкаючись за шию. Ось такі привітання вийшли у Анастасії Кочетової.

Публікація Насті Кочетової, скріншот: Instagram
Публікація Насті Кочетової, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що MamaRika забула про річницю з чоловіком і захотіла, щоб так відбувалося частіше: "Цю одеську за*ницю...".

Раніше ми повідомляли, що MamaRika розповіла про головний урок, який винесла із сімейного життя: "Не повертати ліворуч".

Також стало відомо, що MamaRika залишилася вдома без чоловіка та електрики, проте для української жінки це не стало проблемою.