Відома українська виконавиця Наталія Могилевська намагалася збити російські дрони, коли вони атакували Київщину. Про це вона розповіла у програмі "Як ти?" із Григорієм Решетником на YouTube-каналі "СТБ".

Наталія Могилевська згадала, що про ворожі дрони, що летять, її попередила подруга, яка живе вздовж Дніпра. Дізнавшись, що хвилин через 10 літальні апарати будуть над її будинком, вона почала будити свого коханого, щоб той зробив щось. У результаті вона сама взяла до рук зброю та влаштувала полювання на безпілотники.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

"Я пішла взяла, і давай, пробую його збити. Раптом потраплю. Бачу його, він летить просто з мене. А зараз я вже щоразу бачу, як вони летять. Все ж таки намагаються воювати...", - поділилася співачка.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

До речі, особистість свого коханого Наталія Могилевська не розкриває, але зізналася, що познайомилась із ним, коли допомагала евакуювати українців. Артистка зазначила, що почувається з новим обранцем, як "Боні та Клайд".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталія Могилевська не вилазить із ліжка та будує плани на майбутнє, українці підтримали: "Хочу завагітніти".

Також наш портал інформував, Дорофєєва натягла на себе сорочку Кацуріна і показала, що в ній робить вдома віч-на-віч: "Вижили, Дантеса з квартири".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Наталя Могилевська роздяглася, щоб показати, що старіти не страшно: "Щаслива жінка негарною не буває".