Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров підтримав тих, кому український народ завжди буде вдячний - героям, які після отримання поранень опинилися в лікарні.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube
Павло Зібров. Фото: скрін youtube

Він не тільки відвідав їх, але ще приділив належну увагу і виконав декілька запальних пісень.

"Музично-психологічна підтримка для наших Героїв. На жаль, рідко викладаю такі відео, але цього разу вирішив поділитися. Це справді важливо!" - заявив Зібров.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Було видно, що бійці дуже раді бачити артиста, посміхалися та знімали його маленький виступ на камеру. Також Павло не забув подякувати кожному захиснику, завдяки якому українці залишаються вільними та знають, що таке спокій.

"Дякую медикам, які під вибухами та обстрілами надають домогогу тим, хто її потребує! Нехай Господь Бог оберігає вас", - додав він.

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров привів "мертвих бджіл" до дітей, але отримав лише оплески: "Враження на все життя"

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров допоміг перетворити нічні перекушування на особливий ритуал: "Господь посилає імпульси..."

Також портал Знай.ua писав, що Павло Зібров перейшов на Анну Трінчер і викликав злість у своєї доньки: "Тату, ти теж міг би..."