Відома українська актриса, а також зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук вирішила торкнутися шанувальників дуже важливу тему. Емоційний стан громадян знатно підкосили події останніх днів.

Нові stories були опубліковані на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться із шанувальниками деякими подробицями зі свого життя.

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

Розмови до душі у них теж трапляються. Події останніх кількох днів надрукувалися на стані мільйонів українців. Спочатку найжахливіша трагедія у місті Дніпро, а потім ще й авіакатастрофа з вертольотом у місті Бровари, де загинули представники влади.

Намагаєшся якось жити заради дітей, заради їхніх усмішок, робиш їм щасливе дитинство, а самій, ну так хрінова. Друга година вже тривожна, і всі думки тільки про те, чим це закінчиться. Де впаде? Скільки ще буде смертей. Боже, ну за що нам це щодня. Ну за що скажи будь ласка. Анна Саліванчук

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

Дні справді не найкращі в нашій історії, але кожна така подія робить нас лише сильнішими. Кожного пройденого жахливого дня наближає перемогу, яка обов'язково відбудеться. Головне тільки вірити і робити все для цього.

До речі, зараз актриса перебуває не вдома, а на зимових канікулах разом із дітьми, і регулярно розбавляє жахливі новини своїм дозвіллям. Наприклад, цього разу вона привітала громадян із великим святом.

Нехай у хрещенські морози, зігріті будуть усі теплом. Нехай зникнуть біди, сльози, і світ буде сповнений добротою. Анна Саліванчук

Анна Салліванчук, фото: Instagram
Анна Салліванчук, фото: Instagram

Нагадаємо, що Ганна Саліванчук насолодилася краєвидами в одному з наймальовничіших місць України

Раніше повідомлялося, що на Ганну Саліванчук обрушився потік хейту за демонстрацію казкового життя .

Також, зірка "Жіночого кварталу" Ганна Саліванчук допомогла українкам знайти щастя, буде боляче