Відома українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яка запала у серця багатьох телеглядачів завдяки ролі Женьки у серіалі "Свати" показала улюблені пози. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Анна Кошмал постійно підтримує зв'язок із шанувальниками та регулярно радує їх новими фото чи відео, на яких показує моменти з життя.

Анна Кошмал, фото: Instagram
Анна Кошмал, фото: Instagram

Так, цього разу Анна Кошмал показала улюблені пози, в яких воліє займатися йогою. Актриса наголосила, що турбота про тіло для неї важлива і є найкращими ліками навіть для свідомості.

"Дбати про чистоту свого розуму через турботу про тіло. Йога - більше, ніж фізичне навантаження. Це найкращі ліки. Це як генеральне прибирання, все сортується на потрібні полиці, свідомість стає такою ясною, як тиха вода. А головне спокій… приходить спокій…", - підписала публікацію зірка.

Популярні новини зараз
Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Реакція шанувальників, і навіть зіркових колег, не забарилася.

"Не відірвати очей", "Красуня і зовні і всередині", "Ого!! Скільки треба займатися, щоб так уміти?", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Сватів" Анна Кошмал вирішила почати все з чистого аркуша і зробила гучну заяву: "Розриваю стосунки".

Також наш портал інформував, чорний одяг, перелякані очі та зухвала карешка: як виглядала Анна Кошмал зі "Сватів" до популярності.

Крім того, ми писали, Жені зі "Сватів" не подобалося грати в серіалі: "Одне і те ж 25 разів з різних ракурсів".