Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розпочала пошук претендентів на заміжжя, незважаючи на те, що в неї вже є чоловік та син. Про це свідчить її публікація на сторінці в соцмережі instagram.

Оля Цибульська має неймовірне почуття гумору, про що знає кожен її шанувальник. Зірка вміє підняти настрій лише нехитрою публікацією в мережі і це лише одна їх її "суперсил".

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

На цей раз Оля Цибульська здивувала українців несподіваною заявою. Зірка відкрито запитала, хто міг би взяти її заміж, при тому, що вона вже має чоловіка й сина.

"Люди, привіт. Потрібна ваша допомога, хто мене може забрати у п'ятницю, 20 січня після роботи... заміж", - сказала співачка.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Звичайно, це було черговим жартом виконавиці, про що одразу здогадалися шанувальники та від душі посміялися.

"Можна і мене забрати так", "Такий собі "Бла-бла-кар"", "Цибульську обожнюю", "Оля, ви піднімаєте настрій своїми жартами", - написали в коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська зізналася, чому її машина вже кілька років у розшуку: "Знайомлюся з усіма поліцейськими".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська розридалася через українців, які святкуватимуть Новий рік під обстрілами: "Бл*дська війна".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розповіла, як вирішити проблему із зайвою вагою: "Досить зайнятися коханням".