фільм про Гаррі Поттера повинен був спочатку вийти в іншій варіації, проте сценаристи подбали про юних глядачів. Які "секс-жахи" вирізали з фільму.

Справа в тому, що творці фільмів дуже відповідально та старанно підійшли до екранізації романів. У деяких випадках їм доводилося уникати надто жорстоких сцен, які могли б надрукувати травму на юних глядачах.

Скрін, відео YouTube "Гаррі Поттер"
Скрін, відео YouTube "Гаррі Поттер"

Наприклад, в одній із частин героїня Герміони стикається з пожирачем смерті на ім'я Фенрір Сивий. Це той самий, що заразив Римуса Люпіна лікантропією, коли намагався помститися його батькові. У книгах він не відрізнявся добрими манерами, і сильно чіплявся до героїні Герміони.

Він постійно висловлював їй свої бажання, які були дуже жорстокі, і письменниця Джоан Роулінг у всіх подробицях описала ці сцени з домаганнями у своїх книгах.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Герміона Грейнджер, скріншот: Youtube
Герміона Грейнджер, скріншот: Youtube

Тоді Герміоні дивом вдалося врятуватися, але все одно сценаристи вирішили не вставляти ці моменти у фільми, оскільки планували спочатку робити фільми більше для маленьких глядачів, яким це явно не було до чого.

Епізод виявився надто травмуючим, і тому він залишився тільки на сторінках книги. Тобто оригінальний сценарій було вирізано з фільму, і про це знають лише ті, хто зважився на прочитання творів.

Емма Уотсон і Том Фелтон, скріншот: YouTube
Емма Уотсон і Том Фелтон, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що Емма Вотсон раптово підігріла чутки про роман із колегою з Гаррі Поттера.

Раніше повідомлялося, що Том Фелтон із "Гаррі Поттера" нарешті зізнався у своїй хворобі: Драко Малфой у лікарні поліз під спідниці

Також зупинилося серце зірки "Гаррі Поттера" Роббі Колтрейна, який зіграв Хагріда