Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова розповіла що стан її здоров'я значно погіршився.

У своїх сторіс на Instagram Ілона розповіла, що відчула неймовірний біль у руці, та вирішила не гаяти часу, звернутися по консультацію до лікарів.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Декілька днів тому вона відчула поколювання в ключиці, через що не могла нормально рухати лівою рукою. Ілона розповіла, що з кожною годиною їй ставало все гірше. Біль почав віддавати в щелепу, ліве вухо та грудину.

Ілона Гвоздьова. Фото: Instagram
Ілона Гвоздьова. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Хореографиня обстежилася і не шкодує, навпаки дякує лікарям та ... собі, що таки не пішла одразу на масаж, а звернулася до лікарів. Як виявилося при такому захворюванні масаж категорично заборонений.

Ілона Гвоздьова. Фото: Instagram
Ілона Гвоздьова. Фото: Instagram

У Ілони виявили запалення м'язів спини, і наразі вона проходить курс лікування. Ілона зізналася, що такого болю вона не відчувала ніколи, хоча в танцях буває різне.

Такого в мене ще ніколи не було. З кожною годиною мій стан погіршувався, почало віддавати в щелепу, ліве вухо та грудину – це жесть. І дякувати Богу, що спочатку пішла на обстеження, а не до масажиста. Бо такої б біди наробила - прокоментувала зірка.

Нагадаємо, ми писали, що Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" похвалилася королівським виглядом у новій сукні.

Як повідомляв "Знай.ua" Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" згадала, як плекала пристрасть до гострих відчуттів.

Також "Знай.ua" інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" відкинула убік усі упередження і прийняла важливе рішення.