Вже 2008 року чутки про роман між Тіною Кароль та її продюсером підтвердилися. Євген Огір зробив їй пропозицію руки та серця.

Про те, як це відбувалося, сама співачка розповіла у відвертому інтерв'ю, уривок з якого оприлюднили її шанувальники у соціальній мережі ТікТок.

"Очі зайнялися у Жені. Значить, він прийшов до мене в гості, приніс квіти і сказав ту саму фразу: «Тіна, виходь за мене заміж, я тебе люблю». Ось так це сталося. Там на коліно, ну, все по- Я дійсно цього хотіла і що я чекала, ну коли вже це станеться, ця фраза прозвучить... І, звичайно ж, я від захоплення запищала, може, навіть і підстрибнула, зараз не пам'ятаю... Ну, що, знаєте, коли емоція радості і ми поцілувалися. Я йому сказала - звичайно ж, так" , - згадує Кароль ті щасливі миті свого життя.

"Вона ніби не змінюється, найкрасивіша жінка для мене", "А мені здається, що дуже сильно змінилася, люблю її будь-яку", "Вона прекрасна", - захоплюються шанувальники співачки.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Інші не розуміють, навіщо афішувати такі особисті моменти.

"Ну і навіщо це показувати?", - Запитують коментатори.

Фото: viva.ua. Тіна Кароль та Євген Огір
Фото: viva.ua. Тіна Кароль та Євген Огір

Нагадаємо, що рослинність на обличчі Ольги Сумської засмутила українців: " Була еталоном для багатьох жінок".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль показала, якою різною буває, і зізналася, кому вірить найбільше.