Популярний український комік, шоумен, ведучий і навіть актор Дядя Жора, котрий вподобав мільйони українців ще з часів проекту "Comedy Club UA", продовжує дарувати своїм фанатам яскраві емоції та широкі посмішки своїми дивовижними жартами. Не варто забувати, що у Дяді Жори є ще й пісенні таланти, які він реалізує, коли настає час.

Якраз Дядя Жора повернувся і невеликого турне українськими містами до Львова. Тут і попалися вільні дні, коли можна попрацювати у творчому плані. Тепер шанувальники можуть чекати на новий, як комік і заявив, справжній хіт.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Дяді Жори у мережі Instagram.

Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram
Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram

"Усім привіт, усім хорошого, тихого, спокійного дня. У нас другий продуктивний творчий день, пишемо нові хітяри, працюємо. Творчо працюємо, все, доброго дня", - розповів Дядя Жора, стоячи в студії звукозапису .

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Віддані шанувальники можуть помітити, що Дядя Жора стоїть у студії звукозапису та робить селфівідео прямо через мікрофон. Тут артист і робить з професіоналами нову композицію, яка, без сумніву, незабаром "вибухне" всі музичні майданчики. Щоправда, українці давно чули чогось такого бадьорого, що підніме настрій.

Нагадаємо, "Не до кінця...": Дядя Жора не зміг ощасливити кохану дружину, настрій на нулі.

Раніше повідомлялося, "Це аварійне?": Дядя Жора показав, як це опинитися на унітазі без світла – навіть мило не встиг змити.

Також, соус подавати? зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко ледь не підсмажила ніжки на відкритому вогні.