Український співак, колишній чоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес намагався пробувати себе в ролі стендап-коміка.

Цікавий пост він одного разу опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram, відкриваючи завісу над моментами творчого та особистого життя.

"Просто запитав у душнили, як справи. Люблю снідати в 10 ранку. Це мене шалено бадьорить. Тому я встаю о 8-й ранку, щоб зібратися, вмитися, помити посуд з учора, приготувати цей сніданок..." , - ділиться виконавець.

"А потім так підбадьоритися о 10, ууууу!" , - зізнався Дантес.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники оцінили спроби Дантеса жартувати, але не всі зрозуміли його жарт. Навіть тоді ще дружина Дорофєєва не оцінила гумору.

"Шо?" , - Здивувалася вона в коментарях.

"Душніли не залишають брудний посуд на завтра!" .

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

"Дивуюся, чому тут досі немає коментарів від буркотливих жінок на кшталт "а де Надя? Чому вона не може зробити сніданок чоловікові та помити посуд?” , - додають інші.

Нагадаємо, що Володимир Дантес з дитиною на руках звинуватив українців у брехні: "Всім наср*ть".

Раніше ми повідомляли, що Вова Дантес похвалився, як вирує його життя після розлучення з Дорофєєвою: "Перестали бути тінню".

Також стало відомо, що Дантес пройшов великий та захоплюючий шлях із юною красунею, і це не Кацуріна: "Від СТО до весілля".