Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору показав, яке несподіване осяяння прийшло до нього після 40 років. Кумедний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора частенько піднімає українцям настрій своїми публікаціями, в яких ділиться трохи смішною життєвою мудрістю, просто показує моменти з життя або ж знімає кумедні лайфхаки.

Дядя Жора, фото: Instagram
Дядя Жора, фото: Instagram

На цей раз Дядя Жора показав новий лайфхак. Гуморист взяв пляшку вина і розповів, що тільки після 40 років до нього прийшло осяяння, як правильно користуватися "олд скул" штопором. Він показав "трюк" з відкриттям пляшки, про яке багато хто не знав.

"Знайшов лайфхак для Вас, можливо знадобиться у вихідні ... для зняття стресу?", - написав гуморист.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники посміялися і відзначили, що теж пів життя жили у незнанні.

"Ой! Точно!! Що ж ми пальці тиснули раніше", "Ношу в сумці такий штопор і всіх шокую як правильно", "Ха-ха я значить теж впізнала у 40 років", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нові хітяри...": Дядя Жора вирішив переспівати Павла Зіброва, але забув про чарівні вуса.

Також наш портал інформував, "Це аварійне?": Дядя Жора показав, як це опинитися на унітазі без світла – навіть мило не встиг змити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" похвалилася вокальним талантом і зачарувала Олю Цибульську: "Мурашки по шкірі".