Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла про незвичайну мрію, втілити яку їй не дає чоловік. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська полюбилася багатьом шанувальникам не лише завдяки кар'єрі співачки, а й частково через цікаве почуття гумору. Зірка часто радує шанувальників у соцмережі, вигадуючи жарти, які переважно стосуються відносин.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Оля Цибульська вирішила знову подарувати шанувальникам посмішку та поділиться своєю незвичайною мрією. Співачка зазначила, що хотіла б зробити татуювання з трьох слів, але тільки чоловік не дозволяє, оскільки місце вона вибрала на його лобі.

"Маю мрію зробити тату "я люблю Олю". Чоловік проти. Я не знаю, чому він проти, йому б таке тату на лобі дуже пасувало", - пожартувала Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Багато шанувальників посміялися, але деякі жарт не оцінили.

"Ви супер", "Найбільш тупі жарти!", "Скільки разів слухала, чую "Я люблю орг*ю". Тільки через 5 хвилин дійшло що я люблю Олю (напевно)", - посміялися в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай писав, Оля Цибульська перетворилася на індіанського вождя і розсмішила українців мудрістю: "Як з кульбабкою".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, ми писали, інструкція для розваг на ліжечку від Олі Цибульської, коли немає нікого вдома: "Обжиратися..."