Відома українська модель, блогерка та зірка романтичного проекту "Холостяк" Даша Ульянова, яка нещодавно потрапила у ДТП через неуважного 20-річного водія, продовжує радувати шанувальників.

Цього разу зірка соціальних мереж і телебачення має хороші новини. Даша вирішила розповісти, що вона використовує під час фітнесу в спортзалі як "контроль навантаження".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Даші Ульянової у мережі Instagram.

Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram
Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram

Фанатам дуже цікаво, як живе їхня кохана Ульянова, і вони ставлять питання, які Даша потім викладає в історіях. Саме питання від передплатника звучить так: "Дашенько, ви використовуєте під час тренувань важку вагу?"

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

На цю відповідь зірка має свою відповідь. Здається, що Даша Ульянова не сприймає заняття з вільною вагою: "Ні, і ще раз ні! Тільки робота з резинками та з особистою вагою".

Передісторією до таких питань від шанувальників були кадри Даші, де вона в залі займається на килимку, і лише в одній компресній білизні. Більше нічого поряд не було. Ось шанувальники і вирішили дізнатися, чому поряд немає тренажерів.

Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram
Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram

Також фанати просять свою зірку зробити благодійний марафон за своєю програмою. Однак у Даші "дуже багато справ".

Нагадаємо, Даша Ульянова зробила кілька фото із "зіркою" і порадувала українців: "Яка ж бусинка".

Раніше повідомлялося, "Не секунду відволікся...": зірка "Холостяка" Даша Ульянова потрапила в аварію, фанати все на нервах.

Також, "Генітальний суп" за домашнім рецептом зірки "Холостяка" Даші Ульянової: виглядає апетитно.