Відома українська прима-балерина та суддя популярного шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар захопила перетворенням на казкову мавку. Дивовижний образ вона продемонструвала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катерина Кухар намагається постійно бути на зв'язку з шанувальниками та регулярно радує їх кадрами як з особистого життя, так і з роботи. На цей раз вона здивувала всіх несподіваним перетворенням.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

Так, Катя Кухар застосувала на себе по-справжньому казковий образ, що зачаровує, перетворившись на справжню лісову мавку, про яку багато згадок в українському фольклорі. У білому вбранні та квітами, вплетеними у волосся вона позує на природі, що виглядає дуже атмосферно.

"Моя Мавка мала безліч втілень у творчості, але кожну її згадую теплом у серці", - підписала ролик зірка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Українці образ оцінили і додали, що така мавка зможе заманити до лісу будь-якого хлопця.

"Клас, так органічно і реалістично, така Мавка заманить будь-кого в ліс, і розчиниться в первозданній природі", "Стильно, не мило, а саме відчуємо смак до образу, немає перебору!!!! Технології продовжують творче життя і навіть можуть надихати" , "Твоя Мавка найкрасивіше перевтілення!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, прима з "Танці зі зірками" Катя Кухар дозволила собі витівку, побачили всі, але не зрозуміли: "Таке собі проказництво".

Також наш портал інформував, що фатальна Катерина Кухар з "Танців зі зірками" побачила наближення апокаліпсиса: "Людство на межі".

Крім того, ми писали, "Я проти дієти...": Ілона Гвоздьова просить українок перестати знущатися з себе, краще поїсти.