Український актор, онук легендарного Богдана Ступки Дмитро, який уже встиг роздратувати багатьох українців шикарними вечірками в США під час ракетного обстрілу його Батьківщини, продовжує вести своє шикарне та розмірене життя.

Цього разу актор вирішив додати у своє життя трохи "російського світу" та обізвати американських копів "мусорами". Однак це далеко не всі "подвиги" Діми.

Про це свідчать кадри, які Дмитро Ступка самостійно публікує на своїй сторінці в мережі Instagram.

Stories Дмитра Ступки, скріншот: Instagram
Stories Дмитра Ступки, скріншот: Instagram

"Місто засинає, натягнули підбори. О, мусора...", — почав Дмитро Ступка співати пісню Насті Каменських і додав у ці рядки своє доповнення.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно Дмитро Ступка вирушив у подорож штатом Флорида, де дорогою до міста Орландо опублікував історію. Для нього вона дуже весела, проте можна почути та помітити дивну поведінку актора. Він просто вирішив назвати поліцейських "мусорами", які патрулювали федеральну трасу.

Також у мережі є безліч дуже промовистих кадрів, які лише підтверджують байдужість Дмитра до долі своєї рідної країни. Тут є все, чим живуть так звані мажори – яхти, клуби, дорогі авто, джакузі та постійні розваги у люксових місцях.

Stories Дмитра Ступки, скріншот: Instagram
Stories Дмитра Ступки, скріншот: Instagram

Дмитро Ступка, фото: Instagram
Дмитро Ступка, фото: Instagram

Невідомо, як на це все відреагував би легендарний актор, дід Дмитра Богдан Ступка, проте від самого батька артиста Остапа теж нічого не чути з цього приводу.

Нагадаємо, Дмитро Ступка викликав огиду вечірками у США: "Ви просто дно".

Раніше повідомлялося, поки Київ під обстрілами Дмитро Ступка бухає у джакузі: онук легендарного актора похвалився розвагами, коли летять ракети.

Також, Влад Яма "тусанув" із родиною на Мальдівах, але поскаржився що всього 4 дні: "Голова досі облазить".