Дуже відома українська актриса, зірка романтичного реаліті "Холостячка" та серіалу "Фортечна" Ксенія Мішина, яка нещодавно втішила своїх фанатів появою на екранах у ролі ведучої нового шоу, продовжує дивувати шанувальників яскравими кадрами з життя.

Цього разу Ксенія вирішила поділитися своєю життєвою енергією та показати всім, що вона знає, як потрібно проживати свій день, щоб він був "тим самим", про який люлі тільки мріють. Можна прислухатися до слів зірки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ксенії Мішиної у мережі Instagram.

Публікація Ксенія Мишина, скріншот: Instagram
Публікація Ксенія Мишина, скріншот: Instagram

"Щодня - це і є той один день, той один момент, в якому ви. Насолоджуйтесь", - підписала нову публікацію Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

На свіжих кадрах можна побачити, що зірка сидить у чорній цибулі та тотальному макіяжі, який поки що трохи блищить. Однак зірка точно знає, що кожен день може бути "тим одним днем". Фанати Ксенії дуже люблять подібні кадри і завжди залишають зірці теплі коментарі та схвальні оцінки у вигляді лайків.

Ось, що пишуть люди під публікацією Ксенії Мішиної: "Яка ж ти красива, просто немає слів", "Фотографії ці просто пожежа", "Жити, насолоджуватися, займатися спортом, бути здоровими", "Яка ви красива Ксенія", "Хороша така ", "Моєю будеш", "Супер, дуже елегантно".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Олександр Еллерт звільнився з "Квартал 95" і емоційно попрощався: "Після Мишиної все навперекій".

Раніше повідомлялося, "Неможливо насолоджуватися": зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька показала, як потрібно зустрічати весняне загострення.

Також, "Холостячка" Ксенія Мішина показала правильний спосіб, як відшити залицяльника: "Дати чоловікові...".