Відомий український артист, соліст колективу "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук на початку повномасштабної війни завітав до однієї з лікарень у Миколаєві, після чого поділився своїми емоціями.

Публікація була опублдикована на його сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої він є.

"У миколаївському шпиталі і біль, і надія, і сльози, і віра, і підтримка, і впевненість, і кохання, і розуміння, що ми стоїмо не просто на варті України проти божевільного російського агресора, а на варті всього цивілізованого світу проти абсолютного зла - йдеться у повідомленні під постом.

На опублікованих кадрах артист з'явився разом із пораненими, а також персоналом лікарні, які виборюють життя наших співгромадян.

На останніх кадрах страшна колекція вияву "братського кохання", зокрема касетні бомби, які, до речі, заборонені для використання, але російська федерація продовжує їх використання в Україні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Українці не могли залишитись байдужими після таких кадрів:

"Дякую, Святославе, що ви там з ними поруч з тими хто у важкій ситуації", "Ангели війни, низький уклін вам", "Україна переможе", "Плачу разом з вами", "Всі втомлені, всі герої", " Ніколи не перемогти український народ, ніколи!"

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук із "Океан Ельзи" з теплотою згадав, що подарував йому 2022 рік: "Події, які дають надію".

Раніше ми повідомляли, що Святослав Вакарчук із "Океан Ельзи" опинився за ґратами, але українки не здаються: "Життя має смуги".