Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розкрила правду, чому премію "Оскар" отримав фільм про російського "опозиціонера" ​​Олексія Навального. Ролик співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Нещодавно стало відомо, що фільм про "хорошого росіянина" Навального отримав "Оскар" у номінації "Кращий повнометражний документальний фільм". При цьому на церемонії вручення повністю проігнорували тему війни в Україні, стверджуючи, що "Оскар" поза політикою.

Це сильно обурило українців, зокрема, не стрималася співачка Оля Цибульська.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

"Знаєте, чому Навальному дали "Оскар"? Це було кіно про те, що рано чи пізно всі росіяни будуть у в'язниці", - зазначила співачка.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Шанувальники погодилися і посміялися зі слів зірки.

"Влучно", "Навальний отримав Оскар, тому що вдало зіграв опозицію в росії", "Клас, найкращий коментар на цю тему", "Вони й зараз усі в'язниці, добровільно", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай писав, Оля Цибульська перетворилася на індіанського вождя і розсмішила українців мудрістю: "Як з кульбабкою".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська назвала того, хто потрібен кожній жінці - Залужний та Буданов "у прольоті": "Щоб тапки в зубах носив".