Відомий український співак, гуморист і колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес продовжує періодично викладати будь-які публікації у соціальній мережі Instagram, іноді поділяючись дуже "відвертими" проблемами.

Наприклад, зараз він розповів про те, що він уже другого тижня не може "відбутися" слід від вірусного захворювання. Благо Дантес відразу ж уточнив, що ця історія не стосується його інтимного життя. І показав відео свого обличчя.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

"Важливе питання: "А коли слід від герпесу зникне?", - несподівано запитав Володимир.

Проте відповіді на запитання, звісно ж, ніхто дати не зможе. Хоча виконавець і попередив, що гостра фаза захворювання вже давно позаду... тоді як шрам від виразки досі не минає – вже другий тиждень.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все
Показати ще

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Потім Дантес поділився ексклюзивними кадрами того, як українці в Європі збирають гроші на автомобілі для ДСНС.

“Ви бачили такі авто суперські? Люксембург передає, кілька з них поїдуть до мого рідного міста! Українці в Люксембурзі неймовірні, я не думав, що нам так допомагатимуть", - зазначив він.

А потім попросив розповідати про цю важливу ініціативу по всьому світу.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, "Заплаканий" Дантес розповів, як на душі кішки шкребуть: "Я не залізний"

Як повідомляв "Знай.uа", Дантес у пошарпаному светрі випробував на собі життя воїнів ЗСУ на передовій: "Надька навіть до Харкова не доїде"

Знай.ua писав, Володимир Дантес після Наді Дорофєєвої взявся за ще одну відому співачку: "Збіг? Чи падіння сов?"