Відомий український телеведучий і мандрівник Дмитро Комаров одного разу покатався Києвом, і показав усьому світу, на що перетворили столицю російські окупанти.

Про це ведучий, який активно допомагає постраждалим від вибухів, написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Дмитро Комаров. Фото: скрін instagram
Дмитро Комаров. Фото: скрін instagram

У своєму житті телеведучий багато побачив, поки мандрував світом. Тепер він їздить Україною, і показує всьому світу горе та руйнування, яке принесли на нашу землю російські окупанти. Окремі уривки з мандрівок лягли в основу фільму "Рік".

Навесні 2022 року побував на Оболоні та Куренівці, де зруйновано та пошкоджено житлові будинки, були постраждалі та загиблі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я багато чого побачив у житті. Але вчора було важко повірити, що це не страшний сон. Що це мій рідний Київ. Спокійний житловий масив Оболонь. Звичайна 9-поверхівка радянських часів - у такий самий дорослішав я. Горе принесла російська ракета. Обвали". Пожежа, Смерть, Квартири зруйновані, Сльози людей, Розпач, Горе, Сотні зруйнованих "мрій" Ще ввечері ці люди лягали врятувати з думками, як і більшість киян (і я теж), з думкою: "Ну якщо бомбардування - нас це не торкнеться. Київ великий", - пише ведучий "Світу навиворіт".

На опублікованих кадрах видно весь жах руйнувань. Телеведучий зазначає, що він побував у Чорнобилі, Фукусімі, бачив багато руйнувань за своє життя, але ніколи не міг подумати, що так виглядатиме його рідне місто.

"Вчора я побачив це вдома. Сніданок, який не встигли доїсти. Іграшки, які діти поспіхом кинули. Всі речі, все життя, все те, що сім'ї збирали десятиліттями, в одну мить знищено російською армією", - додав Дмитро .

Нагадаємо, що Дмитро Комаров із "Світ навиворіт" похвалився унікальною красунею і це не дружина Олександра: "Вона вийшла на подіум".

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" потрапив під обстріл після зустрічі із Зеленським.