Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник) після вторгнення росії, де працював багато років, заявив про свою громадянську позицію і навіть був у складі ЗСУ. Таким вчинком він завоював повагу шанувальників та зіркових колег.

Макс Барських показав своїй армії фанатів рідкісні кадри з мамою, яка іноді відвідує його, оскільки вже давно живе окремо, зважаючи на все.

Макс Барських з мамою, фото з Instagram
Макс Барських з мамою, фото з Instagram

Як дбайлива мама, вона приїхала не з порожніми руками, а притягла з собою багато корисної їжі та акцентувала на тому, що це все домашнє з городу. Вона навіть вирішила погосподарювати на кухні артиста – готувала, розкладала продукти та мила посуд.

Також жінка не забула про повчання, але висловлювалася в зворушливій формі. Реакція чоловіка була дуже смішною, він посміхався і дав зрозуміти, що його це дуже веселить.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Кожного разу, коли мамуся приїздить до мене 😂🤯", - написав артист.

Шанувальники оцінили гумор жінки і те, як вона дбає про артиста. Також деякі зазначили, що це велике щастя – бути поряд з мамою у будь-якому віці.

Коментарі - instagram.com/max_barskih/
Коментарі - instagram.com/max_barskih/

Коментарі - instagram.com/max_barskih/
Коментарі - instagram.com/max_barskih/

Нагадаємо, Макс Барських зізнався, через які спогади у нього стоїть ком у горлі: "Занадто емоційні"

Раніше ми писали про те, що Макс Барських до річниці війни нагадає про незламну волю українців: "Будуть сльози"

Як повідомляв Знай.ua, подружка Макса Барських Миша Романова поділилася особистим зі Славою Деміним: "Відверто...і місцями боляче"