Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча поділилася архівним кадром зі святкування 30-х роковин Незалежності України.

Знаменитість зазначила, що тоді ніхто й подумати не міг, що вже незабаром на Україну чекає повномасштабна війна. Цією фотографією Катя Осадча поділилася на своїй особистій сторінці у соціальній мережі в Instagram.

Катя Осадча, фото: Знай.ua
Катя Осадча, фото: Знай.ua

[quote author=""]". 24.08.2021. Фотографія з параду до тридцятиріччя Незалежності, тоді ми навіть уявити не могли, що вже через півроку ці танки захищатимуть нас від загарбників, а діти з мамами стануть біженцями у власній країні", - відзначила знаменитість.

Катя Осадча зізналася, що вона навіть не має сумнівів щодо того, що Україна здобуде перемогу над російськими окупантами. І кожен новий день наближає українців на крок ближче до такої бажаної перемоги та закінчення війни.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

День Незалежності 2021, фото: Facebook
День Незалежності 2021, фото: Facebook

Скріншот допису Каті Осадчьої
Скріншот допису Каті Осадчьої

Нагадаємо, що Катя Осадча теж звинувачувала у всьому американців, а тепер знайшла героїв: "Дякую вам, ви наша гордість".

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча зізналася, як виявилася на фронті з 16 жінками: "Нас набагато більше".

Також стало відомо, що Катя Осадча зізналася, як виявилася на фронті із 16 жінками: "Нас набагато більше".