Популярний російський шоумен та гуморист Максим Галкін відповів ура-патріотам, які почали хейтити його після критики Кремля та підтримки України. Своє звернення він опублікував на сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін один з небагатьох російських артистів, які засудили війну проти України і розкритикували режим, що діє в росії. Шоумен разом з Аллою Пугачовою та дітьми залишили рідну країну та влаштувалися в Ізраїлі. Після цього сім'ю артиста та його самого почали поливати брудом та поширювати багато неправдивої інформації.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Максим Галкін довгі місяці публічно не реагував на хейт з боку колишніх шанувальників, які переважно проживають у росії, але зараз вирішив відповісти. Шоумен заявив, що почало з'являтися дуже багато неправдивої інформації, яку він не збирається спростовувати, адже це марнування часу. Він зазначив, що дорогі йому люди знають правду, і йому цього достатньо.

Максим Галкін, скріншот: Youtube
Максим Галкін, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Але ті, хто мені дорогий - мої глядачі, мої близькі, мої вірні передплатники - знають, як справи. І мені цього достатньо", - написав артист.

Максим Галкін звернувся до хейтерів та нагадав, що всі вчинки повертаються бумерангом.

"А ті, хто пишуть небилиці про мене, мої концерти, моє життя, пам'ятайте, що все повертається", - додав шоумен.

Раніше портал Знай повідомляв, Максим Галкін показав, яким гарячим пустуном був до зустрічі з Пугачовою: "Нереальний стриптиз".

Також наш портал інформував, Максим Галкін показав, як насолоджується життям без гніту диктатури та розлютив росіян: "Житуха прекрасна".

Крім того, ми писали, Максим Галкін згадав молодість і показав, чому перед ним не встояла Пугачова: "Ох ти ж..."