Якось ми обговорювали те, що розповів український співак та автор музики Олексій Завгородній (Позитив) про Потапа, який, як виявилось, уже не такий йому близький, як раніше.

Зараз він зізнався у боротьбі із серйозною хворобою. Протягом трьох років чоловік займається тривалим лікуванням депресії, яку у нього діагностували лікарі.

Позитив, фото Instagram
Позитив, фото Instagram

Напружений робочий графік спричинив розвиток розладу. На цьому етапі співак продовжує активно проходити лікування. І якщо раніше він знаходив втіху в алкоголі, то сьогодні його підтримують близькі та родичі.

"Депресія – це все ж таки діагноз, який у мене є. Тобто це було ще, я думаю, три роки тому. Причиною цього... це і постійні концерти, і недосип, це твій спосіб життя , Це нерви. Зараз я перебуваю в процесі, який дуже складний ", - заявив Олексій Завгородній.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Олексій "Позитив" Завгородній, фото: Знай.ua
Олексій "Позитив" Завгородній, фото: Знай.ua

Йому, за його ж словами, дуже допомагає кохана людина. Хоча офіційно Позитив не перебуває у стосунках, дуже давно поширюються чутки щодо його кохання з Юлією Сахневич, яка була його партнеркою у шоу "Танці з зірками".

Втім, сам виконавець не підтверджує та не спростовує ці чутки. І, що найголовніше, він зараз як ніколи готовий до сім'ї. Йому дуже цього хочеться.

Нагадаємо, Позитив зізнався, що Потап бачить війну "по-іншому" і вони більше не близькі: "Відносини потріпалися..."

Як повідомляв "Знай.uа", Позитив вимагає, щоб його випустили з країни після скандалу із Щегелем та Голубковим: "Зрадників позбавити громадянства"

Знай.uа писав, колишня Позитива Аня Андрійчук розповіла, як пішла тріщина у відносинах із Завгороднім: "Ми плакали вдвох"