Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія, поділилася яскравим фото з пакистанським красенем і мегазіркою. Кадр вона опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Камалія і Захур розірвали стосунки, але пара залишилася в досить дружніх стосунках і нерідко проводить час разом з дітьми.

Камалія та Захур. Фото: скрін youtube
Камалія та Захур. Фото: скрін youtube

Цього разу співачка разом із колишнім чоловіком вирушила на його батьківщину – до Пакистану. Метою поїздки стали зйомки кліпу українсько-пакистанський дует із відомим пакистанським співаком Сахіром Алі Багга.

Камалія в Пакистані. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія в Пакистані. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Камалія опублікувала у соцмережі фото із пакистанським колегою. Вона розповіла шанувальникам, що за час перебування в іншій країні поширилися чутки нібито про її таємне весілля та роман із мегазіркою Сахіром Алі Багга. За словами співачки, все це вигадки, але подякувала за увагу до своєї персони.

Реакція українців не забарилася. Деякі шанувальники посміялися, інші відзначили, що шикарні жінки завжди нарозхват.

"Без мене, мене одружили. А як Захур на це реагує?", "Камалія вас будуть до пенсії видавати заміж, а то й після))) Такі шикарні жінки завжди цінуються!!!", "Нехай кажуть))) Ви красуня !", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Камалія після розлучення не може побачитися з дочками - Захур відвіз до Бельгії: "Все буде добре".

Також наш портал інформував, Камалія несподівано возз'єдналася із Захуром, після заяв про розлучення: "Знову разом".

Крім того, ми писали, Камалія зустрілася з "Схуром" Захуром і підігріла чутки про відміну розлучення: "Я скучила".