Серійний маніяк тримає в страху весь Київ, люди бояться виходити на вулицю

Схожі вбивства жінок в Києві змусили жителів столиці побоюватися, що в їхньому місті з'явився маніяк. За останні тижні в Оболонському та Дарницькому районах Києва сталося кілька вбивств жінок, які дуже схожі за своїми обставинами. Перший випадок стався в Пущі-Водиці. Там 20 серпня в лісосмузі знайшли тіло 62-річної жінки.

Побили весь екіпаж: хасиди влаштували п'яне пекло по дорозі до України

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У четвер, 30 серпня, в ізраїльському аеропорті Бен-Гуріон буйна компанія хасидів вступила в перестрілку з членами екіпажу літака авіакомпанії МАУ. Рейс затримався на три години. Поліцейські зняли з літака вісім п'яних осіб, які летіли на паломництво в Умань.

В Україну йдуть "екзотичні" хвороби, у зоні ризику — діти

Осінь вже зовсім близько, тому варто подумати про те, як захистити себе під час застуд та епідемій. В Україні вже перереєстровані вакцини проти грипу на наступний епідемічний сезон. Про це стало відомо з повідомлення Міністерства охорони здоров'я.

Путін - шістка бойовиків "ЛДНР": екс-президент Франції шокував зізнанням

Президент Росії Володимир Путін під час переговорів у Мінську 11 і 12 лютого 2015 року з Ангелою Меркель, Франсуа Олландом та Петром Порошенком погрожував українському президентові розчавити українське військо. Про це екс-президент Франції Франсуа Олланд написав у своїх мемуарах.

Так, колишній президент Франції відзначає, що переговори йшли дуже важко адже Путін постійно намагався тиснути на союзників і говорив, що немає ніякого зв'язку з сепаратистами на Донбасі. Проте одного разу він все ж таки видав.

Помер Йосип Кобзон: що згубило відданого фаната Путіна і "ЛДНР"

Радянський і російський співак Йосип Кобзон помер внаслідок того, що у нього прогресував рак – він мав вже четверту стадію цієї хвороби.

Раніше повідомлялося, що вдень 30 серпня на 81 році життя помер Йосип Кобзон. Зазначалося, що поховають артиста 2 вересня на Востряковському кладовищі в Москві.