Супрун вводить чергове "покращення"

Медичні реформи в Україні тривають. На цей раз в медичних установах України планують ліквідувати посаду головного лікаря і замінити її двома новими — генеральним директором і медичним директором.

Підвищення мінімальних зарплат і пенсій: коли і кому

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В уряді заявили про підвищення мінімальної заробітної плати і пенсії. Прогнозується, що соціальні виплати збільшаться з 1 січня 2019 року. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, який повідомив про підготовку "соціально спрямованого, але реалістичного" проекту Державного бюджету на 2019 рік, передає урядовий портал.

Момо або масовий психоз: українські підлітки продовжують вбивати себе

Суїцид двох підлітків, які в п'ятницю, 31 серпня, вистрибнули з вікна ТРЦ "Мост-сіті" в Дніпрі, не пов'язаний з грою Момо. Про це повідомила керівник прес-служби поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська:

"Ніяких даних про МОМО у зв'язку з цією історією у нас немає. Я не знаю, хто це придумав".

Росію добивають: після смерті Захарченка на Путіна чекає ще один удар

Україна, Чорногорія, Албанія і Норвегія приєдналися до прийнятого 5 липня рішенням Європейського Союзу продовжити економічні санкції проти РФ до 31 січня 2019 року. Як повідомила у п'ятницю, 31 серпня, прес-служба Ради ЄС обмежувальні заходи продовжили на півроку. Вони спрямовані щодо фінансового, енергетичного та оборонного секторів, а також на товари подвійного призначення.

Для українських школярів ввели нові правила: що треба знати

У п'ятницю, 31 серпня, в українських школах почали діяти нові правила для груп продовженого дня. Про це йдеться в повідомленні Міністерства освіти і науки.

Так, нові правила передбачають, що в групах перебуватимуть діти, різниця у віці між якими не перевищує 2 років, раніше ця цифра сягала 4.