Ви будете сміятися, але поки в країні гуляє криза, 6 вересня 2018 року репер Серьога привітав якусь Настю з днем народження в клубі "Нікас".

Про це повідомив канал ХК.

Спочатку джерела повідомляли, що "якась Настя" — це хрещениця Кернеса Анастасія Журавльова, дочка місцевого олігарха.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Але пізніше ХК повідомив, що в "Нікас" не Журавльова, а інша дівчина.

До слова, у центрі Харкова чоловік розбив монтажкою скло у червоному кабріолеті на єврономерах. Про це повідомив блогер Віталій Бойченко в Facebook. За словами блогера, 19-річна дівчина на червоному кабріолеті в'їхала в автомобіль Jaguar 2018 року випуску.

"І все б нічого, якби не приїхав чоловік власниці "Ягуара" і не потрощив усі шибки в кабріолеті", — говорить Бойченко. — "Дівчина в істериці, в паніці". Харків'янин записав відео, на якому показав наслідки інциденту на вулиці Університетській.

У результаті конфлікт закінчився примиренням. Власниця Jaguar погодилася відшкодувати збиток: відремонтувати автомобіль за 13 500 гривень і виплатити 10 000 гривень в якості моральної компенсації.
"Дівчина почала просто хамити", — розповіла на відео водій "Ягуара". — "А чоловік нервовий, я не заперечую".

Варто згадати, що в ніч на 2 вересня у Рівному підпалили автомобіль Mersedes-Benz S350. Він належав депутату місцевої міськради Святославу Стельмащуку. Інцидент стався близько першої години ночі 2 вересня. Дану інформацію повідомив сам власник авто у своєму Facebook, а також підтвердили в поліції.

Пожежу ліквідували рятувальники, які запобігли вибуху в машині, перекривши газовий балон і знявши клеми з акумулятора. Вогонь пошкодив моторний відсік, лобове скло та передню частину автомобіля.

Нагадаємо, херсонці все частіше скаржаться на перебої в роботі громадського транспорту. Через це городяни не можуть дістатися вчасно на роботу, а діти-до школи.

Як повідомляв Znaj.ua, у Києві спалахнув черговий скандал з маршрутником, який виставив з автобуса матір загиблого бійця АТО.

Також Znaj.ua писав про те, що дивні номерні знаки, немиті машини, паркування не за правилами – чого тільки не бачили київські вулиці. Нещодавно тут помітили авто, власнику якого, вочевидь, взагалі байдуже до "народного гніву".