гелікоптер ДСНС
гелікоптер ДСНС

Вертоліт ДСНС розбився під час лісової пожежі

У Красноградському районі Харківської області впав вертоліт Державної служби з надзвичайних ситуацій. У Харківській області під час гасіння лісової пожежі неподалік від селища Наталіно Красноградського району впав вертоліт Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Засідання РНБО
Засідання РНБО

РНБО ухвалила прораховане рішення за договором про дружбу з Росією

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) виступила з підтримкою пропозиції президента України Петра Порошенка про непродовження дії договору про дружні відносини з РФ. Така інформація стала відома з офіційного повідомлення прес-служби РНБО.

путін
путін

Отруєння Скрипалів: агенти ГРУ засвітилися на відео, Путін в паніці

Не так давно в мережі з'явилося відео, на яке потрапили, за твердженням британської влади, співробітники російського ГРУ Олександр Петров і Руслан Боширов, які отруїли нервово-паралітичною речовиною екс-агента ГРУ Сергія Скрипаля та його доньку Юлію.

Згідно з даними джерела, Петров і Боширов, зв'язок з якими російські спецслужби заперечують, потрапили в кадр після замаху на Скрипалів.

Збірна України
Збірна України

Збірна України яскраво перемогла в першому матчі Ліги націй

6 вересня в чеському Брно відбувся матч Ліги націй між збірними Чехії та України. При неймовірній підтримці українських фанатів, які прибули до Чехії, хлопці Андрія Шевченка показали класний футбол. На швидкий гол форварда Роми Патріка Шика українці відповіли точним ударом Євгена Коноплянки на 45-й хвилині матчу.

Прикордонник
Прикордонник

Катастрофа в Криму: українські КПВВ призупинили роботу

Українські прикордонники тимчасово закрили контрольні пункти в'їзду-виїзду "Каланчак" і "Чаплинка", які знаходяться між материковою україною і Кримом. Про це у своєму Facebook повідомив помічник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян.