7 вересня Укрсиббанк поставить на паузу надання низки послуг. З 17:40 п'ятниці і до полудня суботи будуть відключені можливості поповнення депозитного та накопичувального рахунків, а також не можна буде погасити кредит у банку. Про це повідомляється на сайті установи.

Також на 35 хвилин - з 23:55 п'ятниці і до 0:30 суботи буде неможливо зняти готівку з картки і скористатися терміналом.

Причина тимчасових труднощів - це виконання банком вимог НБУ та проведення змін карткових рахунків клієнтів, які користуються певними послугами банку.

У банку уточнили повний перелік сервісів, якими можна буде скористатися:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1. активні гроші плюс;

2. евросейф;

3. пакетна пропозиція All Inclusive De Luxe (крім зарплатних карток).

На всяк випадок банк закликає людей заздалегідь планувати всі необхідні фінансові операції: наприклад, заплатити кредит або покласти гроші на картку, щоб не залишилося боргів перед банком.

Раніше повідомлялося, що в українській комуналці чергові зміни, на цей раз справа торкнулося води. Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, змінила тарифи для багатьох водоканалів. Тепер українцям в середньому доведеться платити на 12% більше.

Так, згідно з новоприйнятим документом, пропонується встановити наступне:

тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення ліцензіатам НКРЕКУ, які реалізують воду іншим підприємствам водопровідно-каналізаційного господарства (тобто оптові тарифи) за 1 куб. м;

тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення для всіх інших споживачів, наступним ліцензіатам, за 1 куб. м (без ПДВ);

Нагадаємо, гроші на дорозі: у Києві розкрили масштабну податкову аферу.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, вийшла на обідню перерву і стала мільйонеркою: дівчина поділилася дивовижною історією.

Також портал Знай.ua писав, що українців попередили про підступні плани долара на осінь.