Відомому радянському хіміку Вілу Мірзаянова, який вважається творцем нервово-паралітичної речовини "Новичок", лікарі діагностований рак простати останньої стадії.

Про це стало відомо завдяки повідомленню вченого в соцмережі Facebook.

За словами відомого хіміка, в результаті медики почали лікувати його гормонною терапією, заснованої на тому, що гормони перешкоджають доступ тестостерону до ракових клітин і тим самим позбавляють їх необхідного джерела енергії.

"В результаті (в ідеалі) ракові клітини гинуть до 5 відсоткового рівня, з чим, як мені пояснив лікар Гольдфарб, люди живуть від 15 до 25 років. Теж в ідеалі. Приймав таблетки з цими гормонами і потім їх ввели внутрішньовенно на цілих півроку. Таблетки вже не ковтаю. Однак, лікування дуже відчувається. Доводиться терпіти", – зазначив він.

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки
Показати ще

Крім того, хімік підкреслив, що у зв'язку з хворобою та її лікуванням йому поки важко давати коментарі як в соцмережах, так і під час інтерв'ю.

"Настрій змінюється, що точно відповідає гормональній терапії. Так і сказано в описі. Однак, не збираюся здаватися без бою", – додав розробник "Новичка".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчені з Інституту Солка в США методом проб і помилок сформулювали алгоритм, завдяки якому людина зможе прожити значно довше.

Після проведених досліджень, вчені прийшли до висновку, якщо обмежити час прийому їжі за весь день тільки 10-часовим проміжком, можна налаштувати свій організм на більш тривале життя. Людський організм підпорядковується циркадним ритмам, вживання їжі повинно узгоджуватися з цими природними процесами.

Варто нагадати, що турист з Новомосковська, який відпочивав у Бердянську Запорізької області, потрапив у лікарню з холерою. Результати аналізів підтвердили побоювання лікарів.

Нагадаємо, справжній жах почнеться: українців попередили про страшну епідемію.

Як повідомляв Знай.uа, Супрун пояснила, що чекає на вегетаріанців у майбутньому.

Знай.uа писав, працюєте за комп'ютером? Готуйтесь лікувати ці смертельні захворювання.