Одіозний російський політик, віце-спікер Держдуми РФ, голова партії ЛДПР Володимир Жириновський разом зі своїми хлопчиками побили чоловіка на мітингу проти пенсійної реформи. Варто зазначити, що Жириновський вигукував на його адресу образи.

Жириновський, який прийшов на акцію прихильників Навального почав розповідати оточуючим, що у підвищенні пенсійного віку винні комуністи. Після цього, він був оточений людьми, які викрикували на його адресу "Клоун!". Про це повідомляють російські ЗМІ.

Охорона політика насилу стримувала натовп. Потім Жириновський разом зі своєю охороною повалив на землю одного зі своїх кривдників і почав його бити ногами, вигукуючи "Яка ти людина, ти г*вно!".

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в російських містах тривають масові протести проти підвищення пенсійного віку. Так, у місті Новосибірську співробітники "ОМОНу" почали бити кийками учасників акції.

У тому числі під жорсткі удари "правоохоронців" потрапляють і тіла співробітників ЗМІ. Крім того, людей кидають на землю. Про це повідомляють російські журналісти.

Раніше перед мітингом у Новосибірську затримали координатора місцевого штабу Сергія Бойка. Його доставили до ВВС Центральне. Туди попрямували мітингувальники. 9 вересня в кількох містах Росії прихильники Навального проводять акції проти підвищення пенсійного віку. У багатьох із них заходи не узгоджені з міською владою, в тому числі в Новосибірську. Десятки людей затримані в різних містах.

Варто нагадати, що перед акцією проти підвищення пенсійного віку, яка відбудеться у багатьох російських містах 9 вересня, поліція затримує протестувальників. Акції анонсував опозиційний політик Олексій Навальний.

У Москві затримали співробітника штабу Навального Миколу Касьяна (ймовірно, його звинувачують в організації заходу без подачі заявки) та колишнього координатора московського штабу Миколи Ляскіна.

Нагадаємо, в Росії назріває бунт, рейтинги Путіна впали нижче плінтуса.

Як повідомляв Знай.uа у Росії почалися масові арешти, люди готують бунт.

Знай.uа писав, жителі Донбасу повстали, рвуть "ганчірки" псевдореспублик.