Канадець Едвард Буртинский зробив геніальні фотографії індустріальних пейзажів, які зараз включені в колекції найбільших музеїв світу.

Останній цикл його робіт називається The Anthropocene Project. Буртинский присвятив його негативному впливу людини на навколишнє середовище.

Річка Нігер — одна з найбрудніших водних артерій світу. У її дельті розташовані нафтосховища. Розливи нафти тут трапляються мало не кожен день

Плантація олійної пальми в Борнео, Малайзія. На фото видно, до чого призводить масова вирубка дерев

Міжміське шосе в Імперській долині (Каліфорнія, США)

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відходи виробництва фосфору на поверхні ставу поблизу Лейкленда (Флорида, США)

Відкрита розробка мідного родовища в Сілвер-Сіті (Нью-Мексико, США)

Лісозаготівля у Лагосі (Нігерія)

Видобуток кам'яного вугілля в регіоні Північний Рейн-Вестфалія (Німеччина)

Сміттєпереробний завод в Найробі (Кенія)

Соляні копальні в Гуджараті (Індія)

Шосе Санта-Ана, Лос-Анджелес (Каліфорнія, США)

Нагадаємо, що за останню добу ситуація з викидом хімікатів в Криму серйозно погіршилася: з окупованого Армянська вже виїхали 8 тисяч чоловік, в основному це жінки з дітьми.

Як повідомляє "Сегодня", незважаючи на те, що історія почала набирати обертів ще 23 серпня, 5 вересня окупанти вирішили почати эвакацию: після того, як люди почали скаржитися на запаморочення і печіння в ногах. Відбувається ж звинуватили Київ, мовляв, він перекрив доступ води з Дніпра в кримський канал. А втім, хто б сумнівався.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", потік туристів в Альпи будуть відслідковувати "снігові поліцейські".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що на Миколаївщині річка забарвилася в підозрілий колір, жителі в паніці.