Під час поховання ватажка донецьких терористів Олександра Захарченка 2 вересня труну на деякий час відкрили.

За інформацією місцевих так званих "журналістів" стало відомо, що це зробили для того, щоб близькі терориста змогли з ним попрощатися. А похорон відбувся на цвинтарі "Донецьке море".

Фотографію опублікував кореспондент видавничого дому "Комсомольська правда" Олександр Коц у своєму Telegram.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ліквідованому в Донецьку ватажкові т. н. "ДНР" Олександру Захарченку та його охоронцю В'ячеславу Доценку встановили пам'ятний камінь, от тільки правопис підвів.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Про це написав у Twitter лікар з Єнакієвого Олександр Чернов, якого російські ЗМІ називають "Доктор Смерть". Він вказав на слово "загинув" на напису, пояснивши, як повинно бути правильно.

"У Донецьку на місці "утилізації" Захарченка та Доценка урочисто поставлений "пам'ятний камінь" з помилкою у дієслівному числі. За правилами – "загинули". Адже дохлих особин все-таки дві. Чи мається на увазі, що орк – і людиною не був, навіть для своїх?", – написав Чернов.

Варто нагадати, що звинувачення Росії на адресу "екс-віце-прем'єра" ДНР" Олександра Тимофєєва (позивний "Ташкент") довели, що екс-ватажка фейкової республіки Олександра Захарченка вбили за замовленням Кремля. Таку думку висловив російський соціолог і політолог Ігор Ейдман в Facebook. За його словами, Москва хотіла ліквідувати і "Ташкента".

"Не встиг охолонути труп Захарченка, а російські ЗМІ вже почали викривати його найближчого поплічника Тимофєєва-Ташкента. Зникли останні сумніви в тому, що Захарченка вбили за вказівкою його кураторів-роботодавців з Кремля. Вони і "Ташкента", мабуть, планували вбити, але той дивом вижив", - заявив політолог.

Він нагадав, що схожа історія сталася з бандитами в окупованих районах Луганської області, де ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького змістили силою, і тепер він знаходиться в Росії під слідством.

Нагадаємо, підірвуть, приберуть, нагодують вибухівкою: стала відома ймовірна доля Пушиліна.

Як повідомляв Знай.uа Поклонська порвала заявою про загибель Захарченка.

Знай.uа писав, улюблений щур Захарченка втік до Росії.