9.11: річниця найстрашніших терактів в історії людства, весь світ сумує

Сьогодні 11 вересня виповнюється 17 років з дня терористичних нападів у США. В цей день у всьому світі вшановують пам'ять жертв теракту 9/11, в результаті якого загинуло близько трьох тисяч людей. 11 вересня 2001 року терористи-смертники, використавши чотири захоплені пасажирські літаки здійснили низку терактів, жертвами яких стали 2977 людей.

Підготовка водіїв в Україні: про які нововведення потрібно знати

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Міністерство внутрішніх справ спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі, Офісом реформ адміністративних послуг, громадськими організаціями та представниками автошкіл розробляють напрями змін у діючу процедуру складання теоретичних і практичних іспитів для збереження життя людей, які користуються українськими дорогами.

Фірташ заплатить Путіну за катастрофу в Криму: шокуючі цифри

Кримський завод "Титан", власником якого є український олігарх Дмитро Фірташ, зобов'яжуть виплатити в бюджет РФ понад 230 млн рублів за негативний вплив на навколишнє середовище.

Продали квартиру і викинули на вулицю: історія 94-річної бабусі сколихнула Україну

В Одесі на вихідних 94-річну пенсіонерку перекидали з однієї адреси на адресу, але ніхто з родичів не захотів забирати бабусю до себе. Ситуація ускладнилася через те, що близькі люди продали квартиру пенсіонерки і переселили її на знімну. Про це у себе в Facebook повідомив місцевий волонтер Сергій Пехтерев.

Наверное, Клавдия Карповна дожила до 94 года потому, что не думает и не верит в плохое. И даже сей час, когда ее внуки продали квартиру на Глушко 11а, и она осталась на улице, все равно нет ни одного плохого слова или ропата на детей и внуков. Она проживала в совместной квартире со своими внуками до лета этого года. Потом продажа квартиры и бабушка с одним из внуков месяц – два проживала в съемном доме частного сектора. Внук за ней смотрел, но потом наверно закончились деньги и он пропал. Маклер приехав на съемную квартиру вывезла Клавдию Карповну и перевезла ее на поселок Котовского, бросив на улице возле жилья дочери и внучки. Наверное дочь и внучка к дележу квартиры не имела отношения и брать к себе бабушку они не захотели, а перевезли ее в этот же день на Ицхака Рабина 57, возле парадной номер 6 где проживает один из трех внуков. Внук как выяснилось оказался в рейсе, жены дома не было, а ее отец особо не проявил интерес к бабушке. После длительных выяснений пришлось вызвать полицию и зафиксировать документально факт нарушения уголовного кодекса о оставлении Клавдии в беспомощном состоянии, потом скорая перевезла ее сначала в 10 а после выяснения всех обстоятельств в 11 ГКБ. К двум часам ночи 08.09.2018, у Клавдии Карповны закончились переезды по городу и она обрела покой в терапевтическом отделении палаты №6. У нее нет зубов и если кто захочет прийти и покормить ее чем-то перетертым и вкусненьким – она будет рада. Все обстоятельства продажи квартиры до конца не ясны и требую выяснений. Конечно необходима активная группа неравнодушных людей для подачи дополнительных заявлений в полицию Киевского района (ее место прописки) для выяснения истины. Спасибо Людмиле Костецкой, Елене Кириленко, бригаде скорой помощи, сотрудникам полиции и врачам и всем, кто принимал участие в помощи Клавдии Карповны.

Posted by Сергей Леонидович Пехтерев on Saturday, 8 September 2018

Лізуть на світло: росіяни масово рвонули до України

Українські прикордонники затримали громадянина Російської Федерації, який рятувався від режиму Путіна. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України. Інцидент стався 9 вересня на ділянці відділу прикордонної служби "Золочів" в Харківській області.

Після затримання громадянин РФ 1994 року народження зізнався, що незаконно намагався перейти кордон між двома державами, і щоб врятуватися від переслідувань у себе на батьківщині.