Колишнього ватажка донецьких терористів Олександра Захарченка зарили на відшибі кладовища в окупованому путінськими бойовиками Донецьку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню у Twitter журналіста Дениса Казанського.

"Могила Захарченка. Щось його зовсім на відшибі якомусь поховали. Зазвичай бездомних ховають у таких місцях", – йдеться у повідомленні журналіста.

Нагадаємо, Захарченко був убитий 31 серпня в результаті вибуху в ресторані "Сєпар" в центрі Донецька. Бойовики на тимчасово окупованій території Донецької області заявили про "український слід" у справі про вбивство ватажка "ДНР" та затримали 14 людей.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В СБУ припустили, що його смерть могла стати результатом внутрішніх кримінальних конфліктів у середовищі бойовиків, насамперед, пов'язаних з розподілом бізнесу. Крім того, в СБУ не виключали причетності до вбивства ватажка бойовиків російських спецслужб, для яких досить одіозна фігура Захарченка могла стати непотрібною і почала заважати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики самопроголошеної "ДНР" не йдуть на контакт з українською стороною, а постраждає від цього цивільне населення по обидві лінії фронту. Куц повідомив, що 10 вересня провів зустріч зі спецпредставником голови ОБСЄ у складі Тристоронньої контактної групи Мартіном Сайдиком.

На зустрічі обговорили низку гуманітарних питань, що виникли на сході України в результаті збройної агресії Росії. Зокрема, поставили питання перетину КПВВ і критичного стану інфраструктури.

Варто нагадати, що колишній ватажок бойовиків так званої "ДНР" Ігор Стрельцов (Гіркін) висловив своє обурення з приводу війни в Донбасі, анексії Криму і призначення Дениса Пушиліна на посаду нового ватажка бойовиків так званої ДНР. Одкровення Стрєлкова опублікував на своїй сторінці в Facebook журналіст Юрій Бутусов.

Нагадаємо, росіяни масово рвонули до України.

Як повідомляв Знай.uа МЗС Польщі "зачистили" від шпигунів Путіна.

Знай.uа писав, бойовики масово перекидає військову техніку, з'явилися тривожні кадри.