Російський поет Андрій Орлов (Орлуша), скандально відомий завдяки своїм різким саркастичним творінням щодо Путіна, представив свій новий вірш, присвячене Руслану Бошірову і Олександру Петрову.

Поет Орлуша

Останніх підозрюють у отруєнні екс-офіцера російської розвідки Сергія Скрипаля.

Поет записав декламацію вірша на відео. Відео опублікував у Facebook Олександр Фельдман.

Орлуша висміяв інтерв'ю Бошірова і Петрова пропагандистського телеканалу Russia Tuday.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ой, ля-ля, ой, ля-ля Завтра травим Скрипаля Очередной шедевр Орлуши подводит итог этой информационно насыщенной недели. 🤦🏼‍♀️ѣѣ

Posted by Александр Фельдман on Sunday, 16 September 2018

"И чего вы, в самом деле, доклепались до людей? Спать вдвоем в одной постели лучше, чем водить бл...дей. Кривоногий, что потоньше, и хромой, немного пьян, сразу просят телефончик Маргариты Симоньян", - йдеться у вірші

Нагадаємо, Скрипаль і його дочка Юлія були отруєні в березні в британському Солсбері нервово-паралітичним агентом "Новачок". Жінку виписали з лікарні в квітні, а колишнього шпигуна - в травні.

отруєння Скрипалів
отруєння Скрипалів

Нагадуємо також, що у міністерстві закордонних справ Великої Британії відреагували на "інтерв'ю" Олександра Петрова та Руслана Башірова, яких Лондон підозрює в отруєння Скрипалів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, в уряді відразу ж заявили, що саме ці російські розвідники винні в отруєнні Скрипалів.

Тереза Мей


Як писав раніше Знай.uа, настоятель собору Солсбері єпископ Ніколас Холтем заявив, що не бачив обвинувачених в отруєнні Скрипалів Петрова і Боширова у себе в храмі.

Про це він повідомив після виходу скандального інтерв'ю на пропагандистському каналі, в якому підозрювані розповіли, що відвідували Солсбері саме з метою подивитися собор.

Настоятель Солсберійского собору єпископ Ніколас Холтем не може ніяк підтвердити, що підозрювані в отруєнні екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії відвідували його собор. Як відомо, Олександр Петров і Руслан Боширов підтвердили, що дійсно були в британському місті, але стверджують, що приїхали туди як туристи, щоб подивитися на місцеві визначні пам'ятки.

отруйники


Також Знай.uа писав про те, що росіяни Олександр Петров, Руслан Боширов, які звинувачуються владою Британії отруєння екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля і його дочки, пропали після інтерв'ю з головним редактором телеканалу RT Маргаритою Симоньян.