Олександр Петров і Руслан Боширов, яких влада Великобританії вважає винними в отруєнні колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, дали інтерв'ю телеканалу RT.

Цю інформацію повідомила головний редактор телеканалу Маргарита Симоньян, передає "Лентач".

Олександр Петров і Руслан Боширов
Олександр Петров і Руслан Боширов

У повідомленні говориться, що Петров і Боширов вирішили дати інтерв'ю за порадою російського президента Володимира Путіна.

В інтерв'ю підозрювані розповіли, що їм давно радили відвідати "це прекрасне місто" Солсбері.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олександр Петров і Руслан Боширов
Олександр Петров і Руслан Боширов

Крім того, головний редактор RT Симоньян зазначила, що Боширов і Петров дали максимально розгорнуті відповіді на запитання, що стосуються підозри їхньої причетності до отруєння Скрипаля.

Отруєння Скрипалів
Отруєння Скрипалів

Нагадаємо, влада Великобританії в черговий раз заявила, що Росія продовжує ігнорувати запити і не дає ніяких відповідей щодо отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля.

Про це заявив прес-секретар прем'єр-міністра Тереза Мей.

"Ці люди - офіцери російської військової розвідки ГРУ...Уряд розкрив роль ГРУ, його оперативників та його методи, ця позиція підтримується нашими міжнародними союзниками", - сказав прес-секретар журналістам.

Отруєння Скрипалів
Отруєння Скрипалів

Так, цього разу президент Росії Путін заявив, що силовики знають чоловіків, які підозрюються британською розвідкою в отруєнні Скрипалів, однак за словами господаря Кремля вони не мають ніякого відношення до криміналу, а тим більше до влади.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" чоловік, який представився Олександром Петровим і є підозрюваним у замаху на колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля і його дочки, пообіцяв дати коментар пресі, щодо гучної справи з отруєнням "Новачком".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що російські силові структури знайшли підозрюваних у справі про отруєння сім'ї Скрипалів у Солсбері. Про це журналістам розповів президент РФ Володимир Путін.