Настоятель собору Солсбері єпископ Ніколас Холтем заявив, що не бачив обвинувачених в отруєнні Скрипалів Петрова і Боширова у себе в храмі. Про це він повідомив після виходу скандального інтерв'ю на пропагандистському каналі, в якому підозрювані розповіли, що відвідували Солсбері саме з метою подивитися собор.

Настоятель Солсберійского собору єпископ Ніколас Холтем не може ніяк підтвердити, що підозрювані в отруєнні екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії відвідували його собор. Як відомо, Олександр Петров і Руслан Боширов підтвердили, що дійсно були в британському місті, але стверджують, що приїхали туди як туристи, щоб подивитися на місцеві визначні пам'ятки.

"Це виглядає неправдоподібним, чи не так?" – прокоментував єпископ в ефірі BBC Radio 4 твердження підозрюваних. Єпископ додав, що ні в нього, ні в кого іншого немає доказів, що Петров і Боширов взагалі відвідували Солсберійський собор. "Це неможливо довести", – зазначив він.

Також, Ніколас Холтем висловив розчарування, що росіяни провели в місті лише два дні, в якому можна прочитати явну іронію священнослужителя.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Той самий собор у Солсбері

"Вони могли б вивчити собор – присвячене любові до Бога місце, де регулярно проходять служби з метою піднесення наших сердець, у якого найвищий шпиль, де зберігається копія, яка стосується верховенства права Великої хартії вольностей. Здається, вони не бачили нічого з цього, чи не так?" – резюмував єпископ.

Відзначимо, що в інтерв'ю Маргариті Симоньян на російському каналі Петров і Боширов також назвали вельми нелогічною версію про те, що вони не могли провезти з собою флакон парфумів Nina Ricci, у якому зберігався отрута "Новачок".

Раніше повідомлялося, що отруйники Скрипалів після скандального інтерв'ю містично зникли. Росіяни Олександр Петров і Руслан Боширов, які звинувачуються владою Британії в отруєнні екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля і його дочки, пропали після інтерв'ю з головним редактором телеканалу RT Маргаритою Симоньян.

Нагадаємо, Британія відреагувала на "брехливу сповідь" путінських найманців.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що соцмережі придумали, чим займалися Петров і Боширов в Солсбері.

Також "Знай.uа" писав, що тупість "отруйників" Скрипалів надихнула мережу на створення мемів.