У міністерстві закордонних справ Великої Британії відреагували на "інтерв'ю" Олександра Петрова та Руслана Башірова, яких Лондон підозрює в отруєння Скрипалів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, в уряді відразу ж заявили, що саме ці російські розвідники винні в отруєнні Скрипалів.

"Уряд Великобританії впевнений, що ці люди (Петров і Бошіров, -ред.) - агенти російської військової розвідки - ГРУ, які використовували нелегальної токсична хімічна зброя на вулицях нашої країни", -йдеться в повідомленні.

Крім того варто відзначити, що влада Великобританії неодноразово вимагала від Кремля офіційних відповідей на звинувачення в отруєнні сім'ї Скрипалів у Солсбері.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сьогодні, як ми бачили, вони відповіли умисним спотворенням і брехнею", - заявили в Форін-офіс.

Разом з тим варто відзначити, що зовсім нещодавно підозоювані в отруєнні Скрипаля Петров та Бошіров вперше дали розгорнуте інтерв'ю пропагандистському російському телеканалу.

Так, під час інтерв'ю на каналі RT чоловіки розповіли, що їздили в Солсбері "з туристичними цілями".

Користувачі мережі відразу ж вирішили висловити свою думку з приводу Бошірова і Петрова.

Наприклад, користувач Бородіхін жорстко прокоментував тупі відмазки російьских агентів, які лише озвучили раніше написані їм тексти.

"У нас була коробка від парфумів" Ніна Річчі "і флакон "Новачка", кілька пуховиків, сумки і все таке, всіх кольорів. Не те, щоб це все було потрібно в поїздці, але раз поїхав дивитися на шпиль в Солсбері, то йди в своєму захопленні до кінця ".

А Фашик Донецький додав в своєму Twitter-каналі: "Після відео двох ідіотів, які отруїли Скрипаля, ГРУ РФ повинні зробити масове харакірі.

Більше того, деякі користувачі мережі запідозрили, що "засвічені" агенти російської розвідки можуть повторити долю вбитих на Донбасі бойовиків "ЛДНР" та інших кремлівських маріонеток, які стали більше не потрібно.

Через причетність Кремля до отруєння Скрипалів Європа готує нові санкції

Нагадаємо, романтична подорож отруювачів Скрипаля підірвала мемами мережу.

Як повідомляв "Знай.ua", підозрювані в отруєнні Скрипалів заговорили на весь світ.

Також "Знай.ua" писав, що Мей відповіла на безглузді відмазки Путіна.