В окупованому путінськими бойовиками Криму місцевий житель змусив росіян і українців неабияк попсувати собі нерви. Так, чоловік на стіні свого будинку намалював російський та український прапори. За словами кримчанина цей "шедевр" символізує "єдність братніх народів".

Прапори країни-агресора і України красуються на будинку біля керченського ж/д вокзалу. Автор картини заявив, що "українці та росіяни - нормальні люди", які готові надати один одному допомогу, працювати разом і вирішувати проблеми мирно. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Кримчанин додав, що "Україна і Росія – два братні народи, яких не зможуть розділити політики".

А ось про творчість жителя Керчі написав у Twitter користувач Кримський бандерівець.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Крим. У Керчі імбецил намалював на будівлі прапори України і Росії, які, на його думку, символізують "єдність братніх народів", які "розділяють політики". Зводити б в*родка на могили наших воїнів, які захищали Україну від російських нацистів", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уряд України готує ряд серйозних ударів, які стосуються підприємств у Криму, в результаті діяльності яких було спровоковано екологічну катастрофу.

Відповідну заяву зробили в Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

У Міністерстві анонсували ініціювання застосування санкцій до компаній, які пов'язані з виробництвом хімічної продукції в анексованому Криму.

Варто нагадати, що Росія домагається звільнення росіян, засуджених в Україні. Про це повідомив прес-секретар МЗС РФ Марія Захарова. Зокрема, представник російського зовнішньополітичного відомства наголосила, що дипломати постійно намагаються підтримувати контакти з адвокатами і родичами засуджених росіян.

Крім того Захарова розповіла, що російський омбудсмен також намагається через зв'язки з українським колегою Людмилою Денисовою посприяти звільненню росіян.

Нагадаємо, курортний сезон в Криму підійшов до свого логічного завершення.

Як повідомляв Знай.uа анексія Криму: ще одна країна готова визнати законність злочину Путіна.

Знай.uа писав, кримчани завили від пекельного життя на півострові.