У продаж вийшла нова модель iPhone XS в Україні. Стало відомо, яка вартість новинки: 5,8-дюймовий смартфон буде коштувати 39 999 гривень, а 6,5-дюймовий Iphone XS Max – 44 999 гривень.

Зрозуміло, стільки ж можна віддати за б/у авто на єврономерах. До речі, пропозицій на ринку безліч.

Audi A6 Avant

До речі, навіть просто Audi A6 вийде приблизно за такою ж вартістю. Але в якості прикладу наведемо універсал Audi A6 Avant 1999 року з 2,5-літровим дизелем і пробігом 330 тис. км.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

BMW 525 tdi

BMW 5 E39 трохи дорожче, ніж Ауді на єврономерах, проте все ж є і тут машини за ціною "яблук". Наприклад, дизельний седан БМВ 525 за 42 195 гривень.

Mercedes-Benz E-Class

Mercedes E-Class W210 теж є за такою вартістю. Наприклад, дизельний універсал Мерседес Е300 1998 року з пробігом 360 тис. км.

Skoda Superb

Всього за півтори тисячі доларів можна знайти безліч Skoda Octavia, однак хочеться звернути увагу на даний Superb 2003 року з дволітровим дизелем на 140 л. с.

Peugeot 406 Coupe

Варто витрачати $1500 на Пежо 406 Купе? Звичайно, так. Елегантний автомобіль з дизайном від Pininfarina і трилітровим V6 на 207 к. с.

Opel Frontera

Не так вже багато позашляховиків за ціною новенького смартфону відомої фірми, однак можна придбати Opel Frontera, наприклад. Він оснащений рамною конструкцією і потужним 3,2-літровим V6.

Нагадаємо, раніше стало відомо, які 7 авто найдорожчі.

Також Знай.UA повідомляв, що водії України повинні готуватися до нових правил. Насамперед, каратимуть тих водіїв, які забувають про ремені безпеки. Також питання торкнеться і неправильної парковки. Уточнюється, що штрафи можуть зрости в 17 разів порівняно з нинішнім станом справ.

Крім цього, Знай.UA передавав, що власники евроблях розповіли про цілі влади. Кілька тисяч мітингувальників з різних областей України. Стало відомо, що турбує активістів, і яких кроків від влади вони очікують.