Відомий російський блогер під ніком Varlamov виклав на свого каналі на YouTube відео, в якому показав реалії окупованого Севастополя.

На початку відео він показує пляж російського Криму, де людям доводиться купатися в морі разом зі побутовим сміттям. Крім того, на кадрах можна побачити, що набережна щільно забудована МАФами.

"Таке враження, що тут віддали весь берег і сказали: "Робіть що хочете, нам плювати", - каже блогер.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Блогер також продемонстрував, як російські окупанти забудовують громадські місця. Наприклад там, де при українській владі збиралися будувати грязьову лікарню, зараз зводять звичайний житловий будинок.

Блогер також поспілкувався з звичайними кримчанами, які відзначили, що ситуація на півострові стала нестерпною після приходу окупантів.

"Ціни стали вищими, а зарплати за ними не встигають. Багато ніколи не було, але хоча б була позитивна динаміка. Місто розвивалося економічно, розвивався туризм, приїжджали туристи з-за кордону. Зараз тільки з'явився якийсь дивний лжепорядок", - зазначила кримчанка.

Віктор Ядуха, головний редактор одного з російських ЗМІ розповів, що саме змінилося в Севастополі за останній роки.

"Застройка є єдиним драйвером економічного зростання в місті, тому забудовникам прощається практично всі. Вже другий російський губернатор закриває на це очі", - повідомив він.

В кінці відео можна помітити, що фасади історичних будівель буквально знівечені різними кафе і магазинами. Серед них відзначився і штаб "Єдиної Росії".

Нагадаємо, українські правоохоронці виявили прихований нелегальний трубопровід, по якому постачали воду в окупований Росією Крим.

Як повідомляв Знай.ua, на теренах мережі з'явився запис, як прикордонний катер Російської Федерації типу "Мангуст" намагався зблизитися з українськими кораблями: судна Військово-морських сил недавно вийшли через Керченську протоку в Азовське море.

Також Знай.ua писав, у мережі показали фото святкування окупантами в анексованому Криму дня Джанкойського району.