У досить типовому місті металургів і шахтарів на Донбасі Єнакієво, яке тимчасово окуповано терористами "ДНР" вирішили влаштувати чергові "вибори" за рахунок самої незахищеної верстви суспільства – вчителів. Про це повідомляють користувачі Twitter.

Відомо, що в Єнакієво з вчителів в обов'язковому порядку вираховують із зарплат вчителів на чергові так звані "вибори" на окупованих українських територіях.

При цьому користувачі соцмережі відзначають, що в інших містах Донбасу, які підконтрольні окупантам, справи йдуть ще гірше. Так, вчителів Донецька впевнено ведуть до "перемоги комунізму" і не виплачують зарплату останні пару місяців.

Днями в Єнакієвому оголосили причини загибелі чотирьох працівників комунального підприємства "Компанія "Вода Донбасу" в Єнакієвому ще влітку.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Основною причиною даного групового нещасного випадку є технічна – незадовільний технічний стан обладнання каналізаційної насосної станції. Була несправна система витяжної вентиляції", - сказано в повідомленні прес-служби" окупантів.

Також супутніми причинами стало невиконання посадовими особами своїх обов'язків. У мережі обурилися такими відмовками "влади" і тим, що покарання за смерть 4-х осіб – це 2 штрафи для тих самих "посадових осіб".

Нагадаємо, експерт напророкував швидкий крах "ЛДНР", які попросяться в Україну або помруть. З'явився сумний прогноз для "Л/ДНР".

Як повідомляв "Знай. ua", Волкер передрік сумне майбутнє "ЛДНР". Волкер спробував відкрити очі росіянам.

"Знай. ua" писав, що люди Ахметова знову на Донбасі. Після смерті Захарченко на короткий час в. о. ватажка бойовиків став колишній перший віце-прем'єр".