З Києво-Печерської лаври вкрали унікальну святиню, злодія зафіксувала камера

У середу, 26 вересня, злодій скоїв у Києво-Печерській лаврі злочин з відтінком вандалізму. Злодії залізли в один з храмів і винесли звідти ікону Георгія Побідоносця. Пропажу помітили священнослужителі і відразу ж звернулися до охорони комплексу, щоб ті переглянули відеозаписи. На кадрах видно молодого чоловіка, який одягнений у темний костюм. Він мав при собі валізу і зміг покласти туди ікону в момент, коли за ним ніхто не спостерігав.

Квартири
Квартири

Купити зможуть обрані: українцям розповіли, як квартири подорожчають

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Цієї осені на всій території України очікується значне подорожчання квартир. Як і в минулі роки аналітики відзначають, що нерухомість залишається найдорожчою у Печерському районі Києві. Так, навіть за звичайну однокімнатну квартиру потенційному покупцеві доведеться викласти близько 70 тисяч доларів, а трикімнатну доведеться віддати майже 180 тисяч доларів.

Анатолій Чепига
Анатолій Чепига

Отруйник Скрипалів: соцмережі радіють від викриття "Боширова"

У середу, 26 вересня, стало відомо про справжню особу одного з підозрюваних в отруєнні Сергія Скрипаля Руслана Боширова. Ним виявився полковник ГРУ і Герой Росії Анатолій Чепіга. Прес-секретар Росії Дмитро Пєсков заявив, що перевірить інформацію про особистість "Боширова". Проте особисто відзначив, що не знає про існування такого полковника і переадресував питання на тему військовослужбовців Міністерства оборони Росії.

Дитячий садок в Україні: нові правила зарахування змусять батьків хапатися за голову

Тепер українські батьки будуть зараховувати своїх малюків у дитячі садки за новими правилами. Цю інформацію повідомило Міністерство освіти. Проект документа вже було оприлюднено для обговорення громадськості. Відтепер першими в черзі будуть діти, які проживають у межах території обслуговування установи.

Конгрес США
Конгрес США

Путіну кінець: США сказали "okay" зброї для України

У США схвалили проект військового бюджету, в рамках якого Україна отримає $250 млн. на озброєння. Про це у четвер, 27 вересня, повідомила прес-служба посольства України в США.