У Молдові паніка, з авіаринку країни пішли дві великі авіакомпанії з Росії - "Аерофлот" та S7 Airlines. Відомо, що ці компанії здійснювали перевезення за маршрутом Москва-Кишинів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню молдавського видання NewsMaker.

Так, на цьому тижні з'явилася інформація, що авіакомпанія S7 Airlines припиняє перельоти за напрямком Москва-Кишинів в зимовий сезон, з кінця жовтня по кінець березня, а "Аерофлот" скорочує рейси з двох на день до двох на тиждень.

Причину свого рішення компанії не повідомили, але видання відзначає, що, швидше за все, справа у санкціях з боку України.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Регулярним рейсам російських авіакомпаній вже майже три роки заборонено використовувати повітряний простір України. Тому літаки змушені облітати її, що збільшує їхні витрати і час в дорозі.

На відході російських авіакомпаній можуть виграти їх молдавські конкуренти Air Moldova і Fly One. Експерти вважають, що вони збільшать завантаження рейсів і підіймуть ціни.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна ввела в дію санкції проти російських компаній, які підозрюються у співпраці з бойовиками "ЛНР". Про це йдеться в повідомленні прес-центру Служби безпеки України.

Зараз вже відомо, що відповідні російські компанії уклали з так званим "керівництвом ЛНР" масу угод з транспортними підприємствами, які працюють на окупованій території.

Варто нагадати, що влада Німеччини має намір повернути російську делегацію до складу Парламентської асамблеї Ради Європи, втім, існують сумніви щодо ціни, яку Кремль готовий за це заплатити. Відповідну думку висловив голова української делегації в ПАРЄ Володимир Ар'єв на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, друзі Путіна отримають нового "ляпаса" від США.

Як повідомляв Знай.uа Путін витягне з України мільярди, навіть не погрожуючи зброєю.

Знай.uа писав, перелякана Росія поскаржилася на українські пальці в ООН.