Користувачі мережі жахнулися від того, що 29 вересня в Києві сталася надзвичайна подія на залізничному вокзалі.

Детально про це розповів Інформатор.

швидка

Як повідомляє джерело, очевидці розповіли, що жінці стало погано, після чого вона втратила свідомість і впала на підлогу, так і пролежавши до приїзду швидкої.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У відповідь на новину багато користувачів почали дивуватися і обурюватися байдужості людей, які проходили повз.

Ще більше мережу шокувало те, що у бригади медиків, що прибула, був відсутній дефібрилятор, необхідний постраждалій.

В Киеве на ЖД вокзале без сознания, на полу, умирает женщина. толпа равнодушно смотрит. Дефибриллятора нет не то что у...

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zaterdag 29 september 2018

Однак, недбалість працівників вражає.

До слова, в Києві біля однієї зі шкіл сталась стрілянина. Згодом перехожі виявили закривавленого чоловіка. Попередньо, він намагався покінчити життя самогубством, поранивши себе з вогнепальної зброї.

Інцидент стався 26 вересня близько 18:00 на вулиці Срібнокільська, 8а. Про це повідомляє "Інформатор".

За попередньою інформацією, чоловік 1975 року народження вистрілив в себе з саморобного вогнепального пристрою. Його побачили перехожі, він знаходився просто пережд школою №314.

На місце викликали поліцію та "швидку". Медики надали першу допомогу на місці та забрали пораненого у лікарню.

Що стало причиною такого вчинку — наразі з'ясовують правоохоронці. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Усі деталі інциденту з'ясовуються.

Нагадаємо, у Львові водій на пішохідному переході наїхав на коляску з немовлям і зник з місця аварії. Таку інформацію повідомляють в правоохоронних органах Львівської області.

Як повідомляв Znaj.ua, в Південній Кароліні зазнав краху найдорожчий і найновіший американський винищувач F-35.

Також Znaj.ua писав про те, що світ сколихнула трагедія у Індонезії - унаслідок страшного землетрусу та цунамі на острові Сулавесі загинули близько 400 осіб, ще сотні поранені.