І знову обстріл. Новини з окупованих територій сьогодні не радують. Терористи напали на 11 населених пунктів. На щастя, ніхто не постраждав, місцеве населення і військові залишилися неушкодженими.

У зоні проведення Операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 29 вересня 2018 року, зафіксовано 13 обстрілу з боку проросійських бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС.

Як зазначається, з 7 години ранку і до 18:00 бойовики 13 разів відкривали вогонь по позиціях ООС, разом з тим, повідомляється, що заборонене мінськими угодами озброєння бойовики сьогодні не застосовували.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Противник вів прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по населених пунктах Кримське, Новозвановка, Новолуганськое, Авдіївка, Красногорівка, Старогнатовка, Чермалик, Павлопіль, Лебединське, Водяне та Широкіно.

Скільки будуть тривати обстріли невідомо. Військові активно ведуть оборону. Всю ніч чергування будуть вестися на рівні високої небезпеки. Сподіваємося, до ранку ворог послабить обстріл і наші військові зможу відпочити.

"Знай.иа" повідомив раніше: зміїне гніздо "ДНР" підірвали: перші подробиці. За попередньою інформацією, в результаті вибуху в Донецьку є поранені. Кілька людей доставлені в лікарню. До речі, ця організація стала першою партією "самопроголошеної республіки".

"Знай.иа" писав: за секунду до вибуху: у мережу злили епічні фото загибелі Захарченко. Нагадаємо, ватажка "ДНР" Олександра Захарченко могли усунути російські спецслужби або його оточення за гроші і розширену сферу впливу, яким він останнім чаксом дуже хизувався.

"Знай.иа" повідомляє: жах в очах і крики про допомогу: на Донбасі евакуювали десятки мирних громадян. У п'ятницю, 28 вересня, на Донбасі озвірілі бойовики здійснили провокаційний обстріл біля КПВВ "Гнутово", в той час, як там проходив пропуск громадян. Про це повідомляє в суботу прес-центр Операції об'єднаних сил на сторінці в Facebook.